دانلود کتاب بانک کامل سکه شناسی

در کتاب بانک کامل سکه شناسی نمونه های کاملی از سکه های تاریخی باستانی مربوط به ایران و جهان قرار داده شده که کمک بسیاری جهت شناسایی این سکه ها و قدمت تاریخی و جنس و ارزش انواع سکه ها بصورت کامل شرح داده شده است.

دانلود کتاب بانک کامل سکه شناسی

کتاب بانک کامل سکه شناسی:

در دنیای کهن و پیش از بوجود آمدن سکه داد و ستد مردم به شیوه مبادله کالا صورت می گرفته و پایه مقیاس و میزان مبادله کالا چهارپایان بوده اند، بر روی نقاشی ها و سنگ نوشته های قدیم صحنه های از داد و ستد که بوسیله جابه جایی صورت می گرفته است مشاهده می شود.

در دوران پیدایش فلزات تمدن بشر نیز تکامل خود را طی نمود و بشر از فلزات مختلف مانند مس، برنز، طلا و نقره اشیایی به اشکال مختلف مانند حلقه و استوانه یا چهارگوش و یا بصورت تبر و کارد تهیه نمود و وسیله جابه جایی برای داد و ستد قرار گرفت.

«سکه‌های شاهی هخامنشی که شامل سکه‌های دریک زرین و سکه‌های شکل سیمین می‌شوند، نخستین سکه‌هایی هستند که در ایران ضرب شده‌اند.» در کتاب حاضر، با استناد و مقایسه سکه‌های ساتراپی و شاهان تابع دولت هخامنشی که تصویر شاهان هخامنشی را بر خود داشتند، به انتساب سکه‌ها و تقسیمات دریک و شکل پرداخته شده است.

تاریخچه اولین ضرب سکه:

در سال ۵۴۶ پ.م کوروش بنیانگذار هخامنشی کشور لیدی را تسخیر نمود و اکثر مناطق یونانى نشین را زیر سلطه خود در آورد، بجز کشور لیدى به نواحى تصرف شده که در آنها ضرب سکه رایج بود اجازه داد که مثل قبل به ضرب سکه هاى محلى ادامه دهند و تنها ضرب سکه هاى کروزوئید (کروزسی) را متوقف نمود. کوروش هخامنشی ( ۵۵۰-۵۳۰ پ.م ) با اینکه متوجه لزوم سکه و تأسیس ضرابخانه شده بود ولى مرگ به او این فرصت را نداد. لذا داریوش هخامنشی (۵۲۲-۴۸۶ پ .م ) اولین کسی بود که در ایران بضرب سکه اقدام نمود.

سکه شناسی:

سکه شناسی قسمت مهمی از باستان شناسی است که شاهد زنده ای از تمدن دنیای قدیم و ملل مختلف می باشد. علم سکه شناسی توانسته است بزرگترین خدمت را در روشن کردن تاریخ گذشته بنماید و گوشه های تاریک و مبهم را روشن کند.

سکه در هر دوره نماینده عادات، آداب، خط، زبان، هنر، مذهب، تمدن، ثروت، ورشکستگی و ارتباطات تجاری هر ملت و مملکتی است، یعنی منبع اطلاعاتی صحیح و دقیق از دنیای قدیم، یعنی از دورانی که آثار هنری، ابنیه، معابر و مقابر ویران قدیم را از روی قرنیه به طور ناقص و گاهی با تصور از آنچه از بنا به جا مانده تعمیر و تا حدی به صورت اصلی درآورند و با حقیقت زمان تطبیق دهند.

در این قسمت سکه، حلال مشکلات شده و کمک شایانی به تاریخ هنر دنیای قدیم نموده است. روی اغلب سکه های یونان صورت خدایان افسانه ای و بناهای تاریخی مانند: کولیزه (محل نمایش جنگ حیوانات وحشی با انسان) یا اکروپل آتن (خرابه های آتن که در بلندی روی تخته سنگی عظیم قرار گرفته است) و غیره منقوش گردیده است. این نمونه ها دقیق و ظریف برای بناها و نقص و شکستگی مجسمه ها مطابق اصل بزرگترین کمک و راهنما شده اند.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

چهار + هجده =

0