دانلود مقاله نشانه های کهن در دفینه یابی

در مقاله نشانه های کهن در دفینه یابی هر آنچه در توانمان بوده برای دست یابی به علامت گنج و دفینه یابی بکار برده ایم تا مجموعه ای از تحقیقات و بررسی هایی را که ما را به درک و فهم کلی از علم اشارات و رموز می رساند جمع کنیم ولی این موضوع روشن است که این کتاب نقطه شروع شما برای دستیابی به نشانه های گنج و دفینه می باشد. کاربران گرامی به این نکته توجه کنید که با مطالعه و آموختن رموز و نشانه ها و علامت گنج و با تفکر صحیح افراد زیادی بوده اند که به گنج ها و دفینه ها دست پیدا کرده اند حال نوبت شماست.

دانلود مقاله نشانه های کهن در دفینه یابی

آیا این علائم و نشانه های گنج یابی واقعیت دارند؟!

آنچه مسلم است نقشه ها و نشانه هایی که انسان را به سوی گنج ها و دفینه های پنهان شده می کشاند واقعیت هایی هستند غیر قابل انکار همه این نشانه ها و علامت گنجی که بر روی سنگ ها و فلزات و صخره ها و دیوارها کشیده شده اند وسایلی می باشند که گذشتگان از آنها برای حفاظت از اموال و دارایی های خویش در برابر گنج ها و سرقت ها بهره برده اند.

گذشتگان دارایی های خود را دفن می کرده اند و علامت ها و نشانه هایی  را برای رسیدن به آنها در درو دیوار و صخره ها می کشیدند در بسیاری از مواقع صاحبان دفینه ها می مردند و آن دفینه و گنج ها تا به امروز  در آن مکان مخفی شده قرار دارند.

مقاله نشانه های کهن در دفینه یابی:

شاید تصور عموم مردم این باشه که تمامی درختان کهنسال نشانه دفینه هستن ولی واقعیت اینطور نیست. گاهی علامتی برای نشان دادن مسیرکاروان ها …گاهی اثرات باقیمانده اززندگی عادی گذشتگان و یا اعتقادات گذشتگان می باشد. باید همه جوانب را در نظر داشت و بعد از بررسی کامل به این نتیجه رسید که درخت کهنسال یافت شده نشانه ای ازیک دفینه اسلامی یا قبل از آن هست یا نیست.

در گذشته برای علامت گذاری دفینه ها از درختان مختلفی استفاده میشده که هر درخت دارای مفهوم خاصی برای گذشتگان بوده برای مثال عمق، فاصله، نوع بار و تعداد آن توسط نوع درخت بیان میشده.

از درختانی مانند چنار، گردو، گز، آزاد، داغداغان، زالزالک ، توت و سرو زیاد استفاده می کردند، درختانی که قدمت و عمر زیادی دارند همیشه بعنوان نشانه قرار میگرفتند و دفینه در فاصله مشخصی از ان درخت دفن میشده. البته بعضی برای اینگونه دفینه ها هم نقشه تهیه میکردند ولی بیشتر بدون نقشه هست و فقط بصورت نسل به نسل بازگو میشده.

دیدگاه باستان شناسی:

به عنوان یک باستان شناس در بسیاری از موارد در مواجه با این افراد، شاهد روایت داستان هایی بودم که خبر از کشف کوزه های مملو از سکه های طلا و سنگ های قیمتی در فلان روستا یا منطقه ای دور افتاده می داد.

نکته جالب در این میان، عدم مشاهده مستقیم هیچ یک از افراد راوی این داستان ها در مواجهه با گنج های فوق است و تمامی این روایات بر اساس شنیده از شخص دیگری نقل می شوند. در ابتدا لازم است این موضوع مطرح شود که در هنگام صحبت از گنج هایی شامل این حجم وسیع از طلا و جواهر باید کمی اندیشید که آیا اصولا منطقه مورد نظر که ادعا می شود در آن گنجی کشف شده است در هیچ دوره تاریخی دارای اهمیت سیاسی و اقتصادی به حدی بوده است که چنین حجمی از طلا و جواهر در آن یافت شود؟

برای توضیح این موضوع تنها یک مثال ساده می تواند ذهن خوانندگان را روشن کند: امروزه در هیچ یک از شعب دورافتاده بانک ها، میزان زیادی پول نگهداری نشده و تنها در برخی شعبات مرکزی می توان انتظار وجود مقادیر زیادی پول را داشت.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

بیست − هفده =

0