دانلود مقاله کانی شناسی طلا

طلا؛ عنصری با جایگاه خاص که به خاطر کمیابی، پایداری و زیبایی نقش خود را به عنوان ذخیره پولی در هر سطح حفظ کرده است. همچنین با پیشرفت تکنولوژی، هر روزه مصارف صنعتی بیشتری پیدا می کند. این امر دلیل توجه خاص در کارهای تحقیقاتی و اکتشافی طلا می باشد. هدف از مقاله کانی شناسی طلا، مطالعه کانی شناسی و نحوه جای گیری طلا در بخش سولفیدی توده پورفیری شادان می باشد.

دانلود مقاله کانی شناسی طلا

اهمیت مقاله کانی شناسی طلا:

طلا در طبیعت به صورتهای مختلفی یافت می شود: در ترکیبات نقره و سرب، رگه های کوارتز، طلای بستر رودخانه و یا به همراه سولفیدها، در آب شور مقادیر قابل توجهی طلا یافت می شود اما استحصال آن مقرون به صرفه نیست.

هدف از کانی شناسی طلا مطالعه کانی شناسی و نحوه جای گیری طلا در بخش سولفیدی توده پورفیری شادان می باشد. اهمیت نتایج این تحقیق، در تعیین بهترین روش جهت فرآوری طلا می باشد.

معادن طلا- مس پورفیری از معادن شناخته شده ای است که به دلیل ذخیره بالا از اهمیت زیادی در دنیا برخوردار است. کانسار مس- طلا شادان در استان خراسان جنوبی در ۶۵ کیلومتری جنوب شهر بیرجند واقع شده است.

طلا؛ عنصری کمیاب:

برای قرن ها، طلا به ویژگی های منحصر به فرد، نایابی، زیبایی، و عدم فناپذیری، مورد توجه همیشگی انسانها بوده است. کشورها طلا را به عنوان ذخیره ثرونت و وسیله ای برای تبادل معاملات پذیرفته اند و افراد برای کسب اطمینان از تغییرات و عدم ثبات پولهای کاغذی، همواره بدنبال خرید و ذخیره طلا بوده اند.

در حال حاضر، معاملات طلا بجای شیوه های سنتی استفاده از شمش، سکه و جواهرات، در بازارهای بورس بین المللی صورت می گیرد. قراردادهای سلف خرید و فروش طلا، از ابزارهای معاملاتی با ارزش هستند که تولید کنندگان تجاری و مصرف کنندگان طلا از آنها استفاده می کنند.

تلاشهای اولیه برای کسب طلا از هنگام اولین سفر دریایی کریستلف کلمب صورت گرفت. از سال ۱۴۹۲ تا ۱۶۰۰، کشورهای آمریکایی شمالی و جنوبی و جزایر واقع در کارائیب بیشترین میزان استخراج طلا را داشتند و معاملات تجاری عمدتا توسط این کشورها انجام می شود.

کانی های اصلی طلا:

طلا در طبقه بندی عناصر طبیعی در گروه مس قرار می گیرد. در سیستم کوبیک متبلور می شود و بلورهای آن به شکل اکتائدر و بندرت دودکائدر، هگزائدر و تراپزوئدر با آرایش شبکه ای مکعب با سطوح مرکز دار می باشند، ولی طلا اغلب به صورت رشته ای و شاخه شاخه از شکل افتاده است.

بلورهای مکعبی طلا نادرند. طلا که فلز نجیبی است (سختی ۵/۲ تا ۳ بر اساس مقیاس موس) می تواند در اثر آلیاژ شدن با مس و دیگر فلزات سخت گردد. بیشتر طلاها مقداری نقره دارند. طلای خالص چگالی بالایی دارد و وزن مخصوصش ۳/۱۹ است که وقتی نقره همراه آن بیشتر باشد به ۶/۱۵ نزول می کند.طلا دارای سطح شکست تیز، کدر، با جلای فلزی به رنگ زرد و با رنگ خاکه زرد بوده و بسیار چکش خوار و مفتول شدنی است.

طلا معمولا به صورت دانه های پراکنده در رگه های کوارتزی با پیریت و دیگر سولفورها، یا به صورت دانه های گرد یا گاه تکه های غلنبه در رسوبات رودخانه ای یافت می شود. سنگهای معدنی غیر از خود طلا شامل سلنورای طلا و تلورهای طلا می باشد.

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

14 − نه =

0