دانلود کتاب نایاب آموزش خطوط باستانی
کتاب نایاب آموزش خطوط باستانی یکی از نادرترین کتب خطی است که در مورد خطوط و الفبای کلیه تمدنهایی که بر روی کره زمین به وجود آمدهاند از حضرت آدم ابوالبشر تا حضرت محمد (ص) و کلیه پیامبران، امتها و تمدنها، قبایل و ملتها و مدنیتها از تمامی طواف و شریعتها و کتبی که بر پیامبران و مرسلین نازل گردیده است و بطور کل تمامی علومی و خطوطی که فراموش و گمنام گردیدهاند بصورت کامل و جامع توضیح داده است و رمزگشایی کرده است.
کتاب نایاب آموزش خطوط باستانی:
در کل بیش از ۱۰۰ زبان و صد نمونه خط و خطوط رارمزگشایی کرده است که در علم صنعه( علم حکمت قدم)، علم تمدن و تاریخی، اسناد و رموزات کتیبههای تاریخی و باستانی، علم طب و علم قدم، علوم غریبه و…. کاربرد داشتهاست و از نمونههای خطوط میتوانیم به خطوط زیر اشاره کنیم:
- قلمهای طلسمات (سیمیا)
- قلم شجری
- قلم صولیانی
- یونانی
- کاهنی
- قلم اسرار
- سامی
- صینی
- هندی
- برهمی
- عقوبی
- رومی
- فرنجی
- ارمنی
- مصری
- فنیقی
- کوفی
- قلم روحانیات
- اسرار خوارزمی
- خزری
- قبطی
- قرونیوش
- لزاوشیوش
- لارشوش
- قمی
- قلم اوفاق
- احجار هرمس
- لابلبوس
- مسندات قدم
- فهلوی
- الینوس
- افلاطونی
- و…
شناختن خط باستانی:
یکی از مسائل مهمی که دوست داران باستان به دنبال آن هستند و حتی مورد نیاز کاوشگران میتواند قرار بگیرد مبحث شناختن خطوط باستانی است. گاها اتفاق میافتد که شما در حین حفاری با نوشتههایی روی سنگها و یا دیوارهایی دیده باشید.
خیلی مهم هست که شما معنی این خطوط را بدانید و بتوانید آن را رمزگشایی کنید. در کتاب آموزش خطوط باستانی شما میتوانید با یادگیری و آموزش خطوط باستانی، از رموز این خطوط در مناطق باستانی پرده بردارید.
کهنترین خط جهان:
دبیرهٔ جیرفت، کهنترین خط یا دبیرهٔ جهان است که حتی کهنتر از خط سومری نیز میباشد. این دبیره در سنگ نبشتههای مربوط به شهرنشینی جیرفت ایران یافت شدهاست. بر پایهٔ کاوشهایی که در کاوشگاه باستانی جیرفت انجام شد، بر خلاف نگر پیشین که سومریان مخترعین خط دانسته میشدند، ثابت شد که مردمان تمدن جیرفت ایران نخستین پدیدآورندگان خط(دبیره) در جهان بودهاند.
کارشناسان مختلف این خط را با نامهای گوناگونی (شرقی، جیرفتی، هندسی، نیا ایرانی و…) نامیده ند؛ پس از حمله اعراب و آمدن اسلام به ایران، فرهنگ ایران در دو دورهٔ پیش از اسلام و پس از اسلام بررسی میشود. به همین ترتیب، مبحث خط نیز دو بخش میشود؛ بخشی از آن مربوط به خطوط پیش از اسلام در ایران و بخش دیگر مربوط به خط پس از اسلام است.
دیدگاهی بنویسید