دانلود کتاب علم دفینه یابی
کتاب علم دفینه یابی و باستان شناسی برترین و کمیاب ترین کتاب در زمینه ی کاوش و یافتن گنج ها و دفینه های قدیمی می باشد که بسیار پرطرفدار نیز هست. این مجمومه قسمت دوم علائم باستان شناسی است که در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده شده است ھمانطور که میدانید پدران ما برای حفظ اشیاء و سرمایه ھای خود از این آثار و علائم به عنوان مکانی امن جھت مخفی سازی اموال خود استفاده میکردند.
تعریف مفهوم دفینه:
دفینه به مجموعهای از سکه ها و اشیای با ارزش گفته میشود که در قدیم در زیر خاک دفن شده باشد. دفنکنندههای این اشیای باارزش معمولاً این کار را با این قصد انجام دادهاند که پس از مدتی گنجینه را دوباره از زیر خاک در آورند اما در برخی موارد، مرگ دفنکننده باعث باقی ماندن دفینه در زیر خاک شده است.
امروزه برای ما معمایی بزرگ و غیر قابل حدس میباشد که معانی آنھا از این نمادھا چیست و چه چیزھایی از ما میخواھند. ولی خوشبختانه با پیشرفت علم تاریخ شناسی این اسرار با ھمت کارشناسان باستان شناس عزیز رمز گشایی شده و اکنون در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.
کتاب علم دفینه یابی:
در کتاب علم دفینه یابی میخوانیم که در یک منطقه وسیع اول باید دنبال آثارھا بود چون آثار ھستند که ما را به دفینه نزدیک میکنند و استارت کار را میزنند و حالا باید بدانیم که این آثارھا در کجا یافت میشوند.
در قدیم به علت کمی جمعیت و نبود امکانات اکثر مردم در جاھایی زندگی میکردند که ھم به آب دسترسی داشته باشند ھم به غذا و ھم از نظر موقعیت مکانی در امنیت باشند برای ھمین به جاھای بلند در کوھستان ھا و جنگل ھا و غارھای بزرگ روی می آوردند و در ھمانجا به زندگی خود ادامه میدادند و کم کم شروع به گسترش نسل خود میکردند و ھمین باعث میشد بعد از مدتی به دلیل ازدیاد جمعیت کم کم از منطقه خود خارج شده و به کوه ھای نزدیک اطراف خود روی بیاورند و در آنجا مستقر شده وحکم رانی کنند.
ھمین دلایل باعث شد که به مرور زمان روستاھا و دھکده ھا به وجود آید و معمولا در ھر روستایی که مردم در آنجا زندگی جدید خود را شروع میکردند قلعه ای برپا میشد که کل روستا در داخل قلعه بنا میشد و مردمی که از دھکده قبلی جدا شده به دھکده جدید کوچ میکردند برای سر زدن به اقوام خود و تبادل اشیاء و خوراک خود با ھم در ارتباط بودند و یکدیگر را ملاقات میکردند…
علائم و نشانه های یافتن دفینه ها:
تا اینجا درباره آثارھا صحبت کردیم که در چه جاھایی باید دنبال سرنخ باشیم و حالا میپردازیم به علائم که قسمت دوم کار ماست و بعد از پیدا کردن آثار ما را در مسیر پیدا کردن دفینه راھنمایی میکند علائم ھا ما را به سمت درست دفینه راھنمایی میکنند و ما را از وجود خطرات آگاه میسازند مثال:
علامت فلش منظور از جھت درست است علامت کله اسکلت در راه زیر زمینی ھم ھمینطور یا علامت ماه و ستاره و… علامت خطر ھستند و نشان تله را در راه به ما اخطار میدھند که در چه مسیری باید قدم برداریم و در چه مسیری باید احتیاط کنیم.

دیدگاهی بنویسید